17 Şubat 2012 Cuma

Çikolata Kremalı Kurabiye


Kar devam ediyor, dışarı çıkmak ne mümkün? O zaman kendimizi vuralım çikolataya:)

1 paket Çikolatalı Puding    
1,5 su bardağı Pudra Şekeri    
1 çay bardağı Yoğurt 
1 paket Vanilya
4,5 su bardağı Un                 
1 su bardağı Süt                      
350 gr.Margarin

Puding sütle pişirilerek içine 100 gr.margarin eklenir ve soğumaya bırakılır. 250 gr.margarin küçük küçük kesilerek 1 su bardağı pudra şekeri, yoğurt, vanilya ve unla hamur yapılır. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak ortalarına birer çay kaşığı puding konulur. Kenarlardan toplanarak kapatılır ve ters çevrilerek ve hafif bastırılarak yağlanmış tepsiye dizilir. 175 C fırında 30 dakika pişirilir. Üzerlerine kalan pudra şekeri serpilerek servis yapılır.

Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...