1 Temmuz 2013 Pazartesi

üüüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff


Bazen durmalı insan, koşmayı bırakmalı.. Değişmeli, gelişmeli, dönüp geriye baktığında ne çok yol yapmışım diyeceği kadar uzaklaşmalı bir süre arkasına hiiiç dönmeden..Daralınca, bunalınca, bazen kendi içinde kendini kaybedince insan, içine dolan sıkıntıyı, bunaltan havayı şöyle bir sanal aleme üflese, kurtuluverecekmiş sanır.. Rahatlar mı? Bilmem..Durun bakalım....

13 yorum:

  1. Hayırdır ?
    Daralan ruhlara da hobiler iyi gelir ya da şöyle en eğelencelisinden bir tatil :)

    Sıkma canını bırak her bi şeyi oluruna !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapıyorum, yaptıklarımı da beğenmiyorum bu ara, kendime kızgınım, tatile de götüresim yok pek, cezalı o, ööle otursun bu sıcaklarda, aklı başına gelsin kendisimin :))

      Sil
    2. Zümrüt-ü Anka'm benim!
      Harflerin en güzeli en temizi arkadaşım,olur bazen. Bak şimdi bıraktığın terden kaç adım öteden başladın...
      Seviyorum seni akıllı hatun!

      Sil
  2. kıyamam... sağlığın iyi mi?.. gerisini boş ver elifcim...
    hadi minik mutluluklar kırp bugün yaşamdan... inadına...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elalemlerin öbek öbekleri az bulup, benim ve sizler gibi pırlanta kanatlı meleklerin kırpıklarla mutlu olması mı yordu ne beni? Bir sağlık var zaten elde, onu tutmaya çalışıyorum aynen dedğince...

      Sil
  3. Üfle anacım üfle rahatlarsın, sanal alem değil de, buradaki dostlarla paylaşmak rahatlatır içini... olmadı kalk gel bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilsem ki gelirken kendimi burada bırakabileceğim, bıraktığımla koşup geleceğim senin oralara, biraz nefes almaya, biraz üşümeye yaz günü ama, bu ruh, bu kafa, bu bedeni bırakmıyor ki? (iyi ki :))

      Sil
  4. Elif'ciğim dönem dönem benzer duyguları hepimiz yaşıyoruz,önemli olan sağlık gerisi boş.Umarım kısa sürede atlatırsın.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,"depresyondayım, dönücem" gibi oldu di mi? Tabii ya, ankayız hepimiz, yanar yanar doğarız yine küllerimizden, kadınız biz, toplarız eninde sonunda evelallah, hele de sizler gibi dostlar olunca..

      Sil
  5. Her şey olacağına varıyor ne yapsak da, anı yaşa gelsin geçsin. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an, bir dosttan gelen bu mesajı okuduğum an, gerçeten özel, gerçekten iyi hissettirirdi bana, sağol, çok sağol..

      Sil
  6. Elifciğim sakın bunalma, üzme kendini herşey yoluna girer, sevgili Mehtap'ın da dediği gibi herşeyin başı sağlık, gerisi boş. Kocaman sevgilerimizi gönderiyoruz sana.

    YanıtlaSil
  7. O sevgiler geldi, yüreğime değdi inan ki, ferahlattınız el birliği ile beni, kalkacağım, koşacağım en kısa zamanda, durun, beni de bekleyin, uzattığınız ellerinizi tutup kalkıyorum işte ayağa, iyi ki varsınız...

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...